Spoštovane športnice, spoštovani športniki!

V želji, da se boste v Športnem parku Ludus Črnuče (v nadaljevanju športni park) počutili kar najbolje, vam pošiljamo nekaj informacij.

V letu 2017 se lahko pohvalimo z novo podobo športnega parka, z odprtjem nove, prve dvorane za odbojko na mivki, s plesnim in vadbenim centrom ter novimi, urejenimi parkirnimi površinami.

V novi dvorani, ki se nahaja na Šlandrovi ulici, se bo možno ukvarjati tudi z drugimi športi na mivki, kot so nogomet, rokomet, tenis, badminton in drugo. Poleg dvorane s štirimi igrišči za odbojko na mivki, je v objektu še lokal in ena manjša, 200 kvadratnih metrov velika večnamenska dvorana, v kateri se bodo izvajale plesne in skupinske vadbe. Z odprtjem dvorane so se pogoji za razvoj odbojke na mivki v Sloveniji izboljšali, saj so treningi in vadbe odbojke na mivki možna skozi celo leto in ne bo omejena samo na poletno sezono.

Pristopna izjava ŠPORTNO DRUŠTVO LUDUS >>

Rezervacije igrišč za zimsko sezono, je možna od 15.septembra do 15.maja. Zainteresirani pišite na info@ludus.si.

Vsi uporabniki športnega parka imajo možnost brezplačnega parkiranja na javnih parkiriščih, eno se nahaja ob Nec baru, drugo pa se nahaja ob Šlandrovi ulici.

Vsi uporabniki športnega parka in pripadajočih površin morajo spoštovati hišni red. Ob tem še informacija, da je urnik obratovanja letnega lokala, ki se nahaja ob zunanjih igriščih za odbojko na mivki, od PON do ČET, od 16.30 do 23.00, v primeru slabega vremena pa bo le-ta zaprt.

Uporaba oz. izposoja odbojkarskih žog je brezplačna, žoge z osebnim dokumentom ali člansko izkaznico društva prevzamete pri osebju v letnem lokalu.

Ugodnosti članstva ŠD LUDUS

  • brezplačna majica z logotipom,
  • brezplačna udeležba na letnem pikniku v mesecu maju ali juniju,
  • članstvo v e-klubu,
  • druge občasne oz. akcijske ugodnosti v skladu z statutom ŠD Ludus.

Pristopna izjava ŠPORTNO DRUŠTVO LUDUS >>                                                                            

Splošni pogoji & varovanje osebnih podatkov

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Kaj so piškotki? Piškotki so majhni paketki podatkov, ki se shranijo na vaš računalnik ko obiščete spletno stran. Ob naslednjem obisku se vsebina piškotka pošlje nazaj na strežnik. Z njihovo pomočjo vas naš strežnik "prepozna" ob naslednjem obisku. Prav tako pa z njihovo pomočjo strežnik "ločuje" med trenutnimi obiskovalci. Piškotke (ali podobne brskalne podatke, npr. Flash cookies) uporabljamo tudi za identifikacijo vsebin na strani. Kakšno nalogo imajo piškotki? Piškotki so odgovorni za marsikaj, omogočajo na primer učinkovito krmarjenje po straneh, saj shranjujejo vaše izbire in na splošno izboljšujejo vaš obisk spletnega mesta. Če naše spletno mesto ne bi uporabljalo piškotkov, bi ob vsakem premiku na novo spletno stran veljali za novega obiskovalca; po vnosu podatkov za prijavo in premiku vas tako naslednja stran ne bi prepoznala, zato bi se morali znova prijaviti. Spletna stran www.ludus.si uporablja tehnične piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani.

Zapri