Športno društvo Ludus

 

Spoštovane športnice, spoštovani športniki!

 

V želji, da se boste v Športnem parku Ludus Črnuče (v nadaljevanju športni park) počutili kar najbolje, vam pošiljamo nekaj informacij.

 

V letu 2017 se lahko pohvalimo z novo podobo športnega parka, z odprtjem nove, prve dvorane za odbojko na mivki, s plesnim in vadbenim centrom ter novimi, urejenimi parkirnimi površinami.

 

V novi dvorani, ki se nahaja na Šlandrovi ulici, se bo možno ukvarjati tudi z drugimi športi na mivki, kot so nogomet, rokomet, tenis, badminton in drugo. Poleg dvorane s štirimi igrišči za odbojko na mivki, je v objektu še lokal in ena manjša, 200 kvadratnih metrov velika večnamenska dvorana, v kateri se bodo izvajale plesne in skupinske vadbe. Z odprtjem dvorane so se pogoji za razvoj odbojke na mivki v Sloveniji izboljšali, saj so treningi in vadbe odbojke na mivki možna skozi celo leto in ne bo omejena samo na poletno sezono.

 

Pristopna izjava ŠPORTNO DRUŠTVO LUDUS >>

 

Rezervacije igrišč za zimsko sezono, je možna od 15.septembra do 14.maja. Zainteresirani pišite na info@ludus.si.

Vsi uporabniki športnega parka imajo možnost brezplačnega parkiranja na javnih parkiriščih, eno se nahaja ob Šlandrovi ulici, preostali dve parkirišči pa za dvorano.

 

Vsi uporabniki športnega parka in pripadajočih površin morajo spoštovati hišni red. Ob tem še informacija, da je urnik obratovanja letnega lokala, ki se nahaja ob zunanjih igriščih za odbojko na mivki, od PON do ČET, od 16.30 do 23.00, v primeru slabega vremena pa bo le-ta zaprt.

 

Uporaba oz. izposoja odbojkarskih žog je brezplačna, žoge z osebnim dokumentom ali člansko izkaznico društva prevzamete pri osebju v letnem lokalu.

 

Ugodnosti članstva ŠD LUDUS

10% popust:

 • za udeležbo v rekreativni ligi v odbojki na mivki (Ludus Beach Liga),
 • na vse rekreativne turnirje v odbojki in odbojki na mivki,
 • za program šole odbojke na mivki,
 • brezplačna udeležba na letnem pikniku v Športnem parku Ludus Črnuče v mesecu maju ali juniju 2020 (odvisno od vremena),
 • druge občasne oz. akcijske ugodnosti(ugodnosti in popusti bodo sproti objavljene na spletni strani ludus.si oz. boste o njih obveščeni po elektronski pošti)
 • pravice in obveznosti, ki izhajajo iz statuta športnega društva,
 • pravica nastopa na uradnih tekmovanjih v odbojki na mivki za ŠD Ludus v letu 2021.

Zadnjo zgornjo alinejo (pravica nastopa na uradnih tekmovanjih v odbojki na mivki za ŠD Ludus v letu 2021) pa dopolnjujemo za kategorizirane športnike in športnice:

 • brezplačno uporabo igrišč v Športnem parku Ludus Črnuče v času društvenih terminov,
 • trenerja, ki ga določi ŠD Ludus,
 • osnovno tekmovalno opremo.
 •  

OPOMBA: obveznost plačila letne članarine velja tudi za posameznike oz. tekmovalne pare, ki bodo nastopali v uradnih tekmovanjih (v SLO in tujini) v odbojki na mivki za ŠD Ludus v letu 2020. Vse tekmovalne pare, ki bodo ali pa si želijo nastopiti kot igralke oz. igralci za ŠD Ludus, vabimo, da nas kontaktirate na info@ludus.si ali pa pokličete na 041/799-788, da se dogovorimo za sodelovanje.

 

Pristopna izjava ŠPORTNO DRUŠTVO LUDUS >>

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?