Splošni pogoji Ludus Beach Park Ljubljana

 

Lastnik igrišč v športnem parku je LUDUS d.o.o., kateri imenuje skrbnika, odgovornega za nadzor in uporabo igrišč.

 

Tenis, padel, zunanja igrišča in dvorana za odbojko na mivki se lahko uporablja po uradnem delovnem času. Uporabnik igrišča, kateri je opravil rezervacijo je odgovoren za plačilo, red in disciplino ter odgovarja za vso morebitno škodo, ki je povzročena na igriščih v času najema.

 

Uporabnik lahko nastopi svoj termin ob rezervirani uri. Igrišče mora po uporabi pospraviti kot to veleva hišni red. Prosimo, da z igranjem končate 5min pred koncem in pospravite igrišče. Smeti, prazne steklenice in ostale odpadke pospravimo v koše za smeti. Pazimo na red in čistočo!

 

Prednost pri uporabi igrišč imajo uporabniki z vnaprej opravljeno rezervacijo. Rezervacije se sprejemajo za maksimalno teden dni vnaprej. Rezervacija je možna v športnem parku LUDUS Črnuče, preko spleta www.ludus.si ali preko telefona z oskrbnikom igrišča, kateri potrdi rezervacijo.

 

Lastnik si pridružuje pravico do odpovedi termina v primeru dejavnosti društva (ŠD LUDUS) in sicer 2 termina v zimski sezoni od 15.9. do 14.5. in poletni sezoni od 15.5. do 14.9. . Odpoved termina mora biti najavljen s strani lastnika vsaj 7 dni prej. Odpovedani termini se skladno s predhodnim dogovorom lahko nadomeščajo v urah katere določi lastnik.

 

Rezervacije posamezne ure:

 

Rezervacije potekajo preko rezervacijskega sistema sportifiq. Rezervacija igrišča (velja za odbojko, tenis in padel igrišča) je možna s predplačniškimi paketi 60€, 100€ (5% bonusa), 300€ (10% bonusa) in 500€ (15% bonusa). Paket omogoča rezervacijo za teden dni v naprej. Minimalni čas rezervacije je 60 min, njeno vrednost pa dolča veljavni cenik. Vrednostni paket lahko zakupite na blagajni v Športnem parku Ludus, preko spleta ali pa nam za predračun pišite na info@ludus.si. Po prejemu plačila se igralcu dodeli paket na uporabniški račun, ustvarjen v rezervacijskem sistemu in se mu na ta način omogoči rezervacijo igrišč.

Sistem preprečuje igralcem rezervacije, katere pustijo 30 minutne luknje. Razen, če je 3 ure pred željeno igro termin še vedno prost - v tem primeru sistem dopusti takšno rezervacijo.

Rezervacija odbojka: https://ludus.sportifiq.com/sl

Rezervacija tenis: https://ludustenis.sportifiq.com/sl

Rezervacija padel: https://ludusd.sportifiq.com/sl

Rezervacija posameznega termina, za tekoči dan, je mogoča le fizično v Športnem Parku Ludus.

 

Sezonska karta:

 

V ceni sezonske ali celoletne karte je vključena uporaba igrišča za eno izbrano uro na teden.

 

Pred odhodom na igrišče se mora uporabnik sezonske karte javiti na recepciji.

 

Sezonska karta za tenis in odbojko (zunanja igrišča, balon in dvorana) ni prenosljiva v naslednjo sezono. V primeru, da uporabnik sezonske ali letne karte zaradi višje sile (slabo vreme - velja za zunanja igrišča, zaprtje s strain vlade RS) ne more koristiti dogovorjenega termina, lahko neuporabljeno uro najema igrišča uporabi med vikendi (sobota ali nedelja), uporabniki sezonskih kart lahko neizkoriščene ure najema uporabijo tudi po končani sezoni kadarkoli do začetka naslednje sezone.

 

Nemožnost uporabe igrišča je potrebno javiti vsaj 12 ur pred dogovorjenim terminom, v nasprotnem primeru prenos ure najema igrišča ni možen.

 

Letna sezonska karta najem zunanjega igrišča za odbojko na mivki lahko koristite samo za zunanja igrišča za odbojko na mivki. V primeru slabega vremena sezonska karta za zunanja igrišča ne velja za igrišča v dvorani. V tem primeru je za igranje odbojke na mivki v dvorani potrebno termin rezervirati in plačati po veljavnem ceniku.

 

Ludus d.o.o. ne povrne zneska sezonske karte in si pridržuje pravico prepovedi uporabe igrišč v primerih, če uporabnik sezonske karte:

  • po končani uri nadaljuje igro ter o tem ne obvesti recepcije,
  • uporablja igrišče pred začetkom dogovorjenega termina,
  • uporablja dodatno igrišče ter o tem ne obvesti recepcije,
  • se ne vede primerno in s svojim obnašanjem moti ostale igralce.

Vse cene so z vključenim DDV-jem.

 

Park ne obratuje: 24.12., 25.12., 31.12., 1.1.. 26.12. in 2.1. dvorana obratuje od 15h dalje do 22:30h.

 

Treningi registriranih igralcev odbojke na mivki pri odbojkarki zvezi Slovenije

 

Registrirani igralci odbojke na mivki, ki so člani ŠD Ludus trenirajo in uporabljajo igrišča za odbojko na mivki (dvorana in zunanja igrišča) po uradnem ceniku in ugodnostih, ki jih nudi ŠD Ludus. Trenerja za treninge izključno določi ŠD Ludus.

 

Registrirani igralci odbojke na mivki, ki niso člani ŠD Ludus uporabljajo igrišča za odbojko na mivki (dvorana in zunanja igrišča) po uradnem ceniku.

 

Odbojkarska zveza Slovenije po pogodbi izvaja reprezentančni program odbojke na mivki v Športnem Parku Ludus Črnuče (dvorana, zunanja igrišča). Treninge reprezantance, ki trenira pod vodstvom selektorja reprezentance in njegovega pomočnika, določa in ureja tehnični vodja za odbojko na mivki. V primeru prihoda tuje ekipe oziroma igralca na trening reprezantance, tehnični vodja za odbojko na mivki obvesti odgovorno osebo Ludus d.o.o..

 

Varovanje osebnih podatkov

 

Vaši osebni podatki bodo skrbno varovani v skladu z veljavnimi predpisi. Podatki, pridobljeni ob naročilu storitve, bodo uporabljeni za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov ter ostale potrebne komunikacije med vami in Ludus d.o.o..

 

Enkrat mesečno vam bomo pošiljali tudi svoj informativni material in reklamna sporočila, v obliki e-novic. V kolikor boste izrazili željo, da ne želite prejemati informativnih materialov in reklamnih sporočil, bomo to brezpogojno upoštevali.

 

LUDUS BEACH PARK LJUBLJANA

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?