PRIDITE K NAM IN SKUPAJ PRIREDIMO NEPOZABNI ROJSTNI DAN!

V Športnem parku Ludus smo pripravili številne aktivnosti, ki jih bomo v dogovoru z vami in vašim otrokom prilagodili in oblikovali zabaven program. Vsi programi za posamezni rojstni dan so oblikovani glede na starost, razvojno zmožnost in njihov interes Zabave z animatorjem/-ema trajajo 2,5 ure. Animator poskrbi za aktivnosti, zabavo, smeh, postrežbo, varnost … Zato brez skrbi! Potrudili se bomo, da bo praznik vašega otroka najboljši čas preživet s prijatelji. Naš namen je, da omogočimo otrokom zabaven čas v dvorani na mivki in/ali na parketu, kjer bomo ob igri in zabavi razvijali motorične sposobnosti na ravnem in neravnem terenu ter se pri tem dobro razgibali.

1. IGRA V GIBANJU

Kje: kombinacija telovadnice in dvorane z mivko
Starost otrok: od 4. leta dalje
Opis dejavnosti: otrokom znane gibalne igre in spoznavanje novih, ples ob glasbi, poligoni za razvoj naravnih oblik gibanja in razvoj motoričnih sposobnosti, miselne igre, ustvarjalnice, zaznavanje in igra z mivko s pripomočki (prilagojeno glede na vaše želje, starost otrok in število). Otrokom bo omogočen tudi prosti čas za raziskovanje in igra z mivko, kjer se bodo lahko po želji zakopali ali z mivko ustvarjali.
Možnost dodatne dejavnosti (brez doplačila): vožnja z gokardi (nad 6. letom) ali iskanje skritega zaklada.

2. OLIMPIJSKE IGRE

Kje: igrišče v dvorani z mivko
Starost otrok: od 7. leta dalje
Opis dejavnosti: ogrevanje z zabavnimi-gibalnimi igrami brez in z žogo, oblikovanje skupin, izvedba olimpijskih panog v metodi štafetnih iger: skok v daljino, prenos žogice v teku, vleka vrvi … podelitev diplom za sodelujoče. Otrokom bo omogočen tudi prosti čas z izborom aktivnosti na mivki ob prijetnem druženju s prijatelji.
Možnost dodatne dejavnosti (brez doplačila): vožnja z gokardi (nad 6. letom) ali iskanje skritega zaklada.

3. PRVI KORAKI V SVET ODBOJKE

Kje: igrišče v dvorani z mivko
Starost otrok: od 6. leta dalje
Opis dejavnosti: gibalne igre za razvoj orientacije v prostoru, gibanje v igrišču, lovljenje in pravilno lovljenje žoge v odbojkarski preži, osnova za razvoj zgornjega odboja s suvanjem žoge … postopna vpeljava otrok v svet odbojke prilagojeno glede na zmožnosti in starost otrok.

Zabava vključuje:

- 2,5 urni najem dvorane (telovadnice ali dvorane z mivko),
- 2,5 urno vodenje in animacija,
- fotografiranje za v spomin (fotografije prejmete na mail),
- 30 min spremljevalni program za pogostitev (torta, pihanje svečk, prepevanje pesmi),
- vse za pogostitev (servieti, krožniki, pribor, kozarci),
- prigrizki (smoki, čips),
- sok in voda.

Cenik

Cena zabave do 15 otrok : 150 eur
Cena zabave od 15 – 25 otrok (dva animatorja): 180 eur

Po dogovoru in doplačilu, vam lahko pripravimo tudi pice.
Starši lahko svoje otroke počakate v prijetnem ambientu našega gostinskega lokala.
Rezervacije in povpraševanje na tamara@ludus.si ali na 041230826.
Nimate vabila? Ni problema, vabilo za vašega slavljenca vas čaka tukaj.

Splošni pogoji & varovanje osebnih podatkov

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Kaj so piškotki? Piškotki so majhni paketki podatkov, ki se shranijo na vaš računalnik ko obiščete spletno stran. Ob naslednjem obisku se vsebina piškotka pošlje nazaj na strežnik. Z njihovo pomočjo vas naš strežnik "prepozna" ob naslednjem obisku. Prav tako pa z njihovo pomočjo strežnik "ločuje" med trenutnimi obiskovalci. Piškotke (ali podobne brskalne podatke, npr. Flash cookies) uporabljamo tudi za identifikacijo vsebin na strani. Kakšno nalogo imajo piškotki? Piškotki so odgovorni za marsikaj, omogočajo na primer učinkovito krmarjenje po straneh, saj shranjujejo vaše izbire in na splošno izboljšujejo vaš obisk spletnega mesta. Če naše spletno mesto ne bi uporabljalo piškotkov, bi ob vsakem premiku na novo spletno stran veljali za novega obiskovalca; po vnosu podatkov za prijavo in premiku vas tako naslednja stran ne bi prepoznala, zato bi se morali znova prijaviti. Spletna stran www.ludus.si uporablja tehnične piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani.

Zapri