PRIDITE K NAM IN SKUPAJ PRIREDIMO NEPOZABNI ROJSTNI DAN!

V Športnem parku Ludus smo pripravili številne aktivnosti, ki jih bomo v dogovoru z vami in vašim otrokom prilagodili in oblikovali zabaven program. Vsi programi za posamezni rojstni dan so oblikovani glede na starost, razvojno zmožnost in interes otrok. Zabave z animatorjem trajajo 3 ure. Animator poskrbi za aktivnosti, zabavo, smeh, postrežbo, varnost … Zato brez skrbi! Potrudili se bomo, da bo praznik vašega otroka najboljši čas preživet s prijatelji. Naš namen je, da omogočimo otrokom zabaven čas v dvorani na mivki ali na parketu, kjer bomo ob igri in zabavi razvijali motorične sposobnosti na ravnem in neravnem terenu ter se pri tem dobro razgibali.

Čarobni dan

Poseben program v Športnem parku ludus je program Čarobni dan kot nepozabno doživetje vsakega otroka, ki sanja, da bi postal … Otroci bodo v telovadnico prinesli oblačila lika/junaka, v katerega se želijo spremeniti za nekaj ur. Naloga animatorjev bo, da vodi in spodbuja otroke k preoblačenju, maski – slikanje na obraz, ustvarjanje rekvizitov iz odpadle embalaže in papirja. Otroci bodo lahko na rojstnem dnevu postali tisto, kar si želijo. To bo nekaj, kar se jim bo vtisnilo v spomin in jim za vedno pričaralo najlepše spomine. Sledila bo zabava ob otroški glasbi (prilagojeno glede na starost otrok) in igrah.

Olimpijske igre ali iskanje skritega zaklada

Starejšim otrokom lahko pripravimo Olimpijske igre, kjer otroke razporedimo v ekipe, ki se bodo pomerile v različnih športnih panogah. Na koncu tekmovanja sledi podelitev priznanj za vse otroke.

Iskanje skritega zaklada: Po dogovoru lahko organiziramo tudi iskanje zaklada, vendar 'zaklad' prinesete sami glede na interes in željo slavljenca.

Na plaži - pozimi in poleti

Prednost Športnega parka Ludus je program Na plaži, kjer bomo rojstni dan pripravili na enem od igrišč za odbojko na mivki v pokriti dvorani. Otrokom bomo pripravili zabavno-gibalne igre, kjer bodo s hojo po neravnem terenu razvijali koordinacijo gibov in ravnotežje še na višji stopnji in se pri tem res razgibali.Omogočili jim bomo tudi prosti čas za raziskovanje in igro z mivko, kjer se bodo otroci po želji lahko zakopali v mivko ali ustvarjali z njo.

GOOOOOOKARDI: Nova pridobitev v Športnem parku Ludus so gokardi. Otroci se preizkusijo na prometnem poligonu, kjer morajo upoštevati prometne znake in signale.

Zabava vključuje:

- 3 urni najem dvorane (telovadnice ali dvorane z mivko),
- okrasitev dvorane,
- 3 urno vodenje in animacija,
- fotografiranje za v spomin (fotografije prejmete na mail),
- 30 min spremljevalni program za pogostitev (torta, pihanje svečk ...),
- vse za pogostitev (servieti, krožniki, pribor, kozarci),
- prigrizki (smoki, čips),
- sok in voda.

Cenik

Cena zabave do 15 otrok : 150 eur
Cena zabave od 15 – 25 otrok (dva animatorja): 180 eur

Po dogovoru in doplačilu, vam lahko pripravimo tudi pice in torto.
Starši lahko svoje otroke počakate v prijetnem ambientu našega gostinskega lokala.
Rezervacije in povpraševanje na tamara@ludus.si ali na 041230826.

Nimate vabila? Ni problema, vabilo za vašega slavljenca vas čaka tukaj.

Splošni pogoji & varovanje osebnih podatkov

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Kaj so piškotki? Piškotki so majhni paketki podatkov, ki se shranijo na vaš računalnik ko obiščete spletno stran. Ob naslednjem obisku se vsebina piškotka pošlje nazaj na strežnik. Z njihovo pomočjo vas naš strežnik "prepozna" ob naslednjem obisku. Prav tako pa z njihovo pomočjo strežnik "ločuje" med trenutnimi obiskovalci. Piškotke (ali podobne brskalne podatke, npr. Flash cookies) uporabljamo tudi za identifikacijo vsebin na strani. Kakšno nalogo imajo piškotki? Piškotki so odgovorni za marsikaj, omogočajo na primer učinkovito krmarjenje po straneh, saj shranjujejo vaše izbire in na splošno izboljšujejo vaš obisk spletnega mesta. Če naše spletno mesto ne bi uporabljalo piškotkov, bi ob vsakem premiku na novo spletno stran veljali za novega obiskovalca; po vnosu podatkov za prijavo in premiku vas tako naslednja stran ne bi prepoznala, zato bi se morali znova prijaviti. Spletna stran www.ludus.si uporablja tehnične piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani.

Zapri