Ludus Beach Liga

Ludus Beach Liga

Ludus Beach Park Ljubljana

Predstavitev Ludus Beach Liga​

V Ludus Beach Parku Ljubljana, kateri ima največje število igrišč za odbojko na mivki v Sloveniji, bo Športno društvo Ludus v letošnjem letu organiziralo in izvajalo Rekreativno ligo v odbojki na mivki. Liga bo potekala od meseca Oktobra 2019 do meseca Maja 2020, program pa sofinancira Mestna občina Ljubljana v sodelovanju s Športno zvezo Ljubljane. V moški kategoriji pričakujemo 30 in v ženski 30 ekip, katere se bodo potegovale za naziv najboljše. 

Poleg tekmovalnega značaja bo poskrbljeno tudi za zabavo v obliki spremljevalnih aktivnosti z različnimi oblikami gibanja, igre, skupinske vaje in vaje z namenom izboljšanja motoričnih lastnosti vadečih predvsem pri gibanju v oteženih okoliščinah oz. na mivki. Vsaka ekipa ob prijavi prejme uradni dres lige katerega mora nositi v času tekmovanja. Dres omogoča organizatorju lige oglaševanje pokroviteljev lige ter pripomore k njeni prepoznavnosti. Poleg obveznega dresa, so zahteve organizatorja, da se vsi dvoboji odigrajo v Ludus Beach Parku Ljubljana ob točno določenem času, ter da se rezultati javljajo voditelju lige kateri na spletni strani objavlja rezultate. 

Liga združuje igralce vseh vrst in starosti ter skrbi za razvoj te vedno bolj priljubljene panoge tudi v zimskem času. Zabave, so stalnica prireditev in prava popestritev dogajanja ob športnih igriščih. Vabljeni v Ludus Beach Park Ljubljana.

Kontakt

Alen T. - 041 602 482
Davor Z. - 031 273 733

Koledar Ludus Beach Liga

Koledar tekmovanj v odbojki na mivki za moške in ženske za leto 2019/20.

Novice

Spoznavalni krog druge sezone Ludus Beach Lige - 1. liga

V spoznavalnem krogu se ekipe med seboj pomerijo po enakem sistemu, kot v ostalih krogih,…

Interviju Tadej Boženk

Tadej Boženk, z Vidom Jakopinom sta letos postala svetovna prvaka one star fivb serije na…