HSE Ludus Beach Liga

HSE Ludus Beach Liga

Ludus Beach Park Ljubljana

Predstavitev HSE Ludus Beach Liga​

V Ludus Beach Parku Ljubljana, kateri ima največje število igrišč za odbojko na mivki v Sloveniji, bo Športno društvo Ludus v letošnjem letu organiziralo in izvajalo Rekreativno ligo v odbojki na mivki. Liga bo potekala od meseca Oktobra 2020 do meseca Maja 2021, program pa sofinancira Mestna občina Ljubljana v sodelovanju s Športno zvezo Ljubljane. 

Poleg tekmovalnega značaja bo poskrbljeno tudi za zabavo v obliki spremljevalnih aktivnosti z različnimi oblikami gibanja, igre, skupinske vaje in vaje z namenom izboljšanja motoričnih lastnosti vadečih predvsem pri gibanju v oteženih okoliščinah oz. na mivki. Vsaka ekipa ob prijavi prejme uradni dres lige katerega mora nositi v času tekmovanja. Dres omogoča organizatorju lige oglaševanje pokroviteljev lige ter pripomore k njeni prepoznavnosti. Poleg obveznega dresa, so zahteve organizatorja, da se vsi dvoboji odigrajo v Ludus Beach Parku Ljubljana ob točno določenem času, ter da se rezultati javljajo voditelju lige kateri na spletni strani objavlja rezultate. 

Liga združuje igralce vseh vrst in starosti ter skrbi za razvoj te vedno bolj priljubljene panoge tudi v zimskem času. Zabave, so stalnica prireditev in prava popestritev dogajanja ob športnih igriščih. Vabljeni v Ludus Beach Park Ljubljana.

Kontakt

Alen T. - 041 602 482

Koledar HSE Ludus Beach Liga

Koledar tekmovanj v odbojki na mivki za moške in ženske za leto 2019/20.

Novice

Najbolj izenačen 5. krog HSE Ludus Beach Lige

V nedeljo, 16. februarja se je začel  5. krog s 1. moško in 1. žensko…

Zupančič/Juvančič poražena!

V nedeljo, 09.02. smo zaključili s 4. krogom HSE Ludus Beach Lige. V prvi kakovostni…

Utrinki 3. kroga HSE Ludus Beach Lige

V nedeljo, 19.1.2020 je bil zaključen 3. krog Ludus Beach Lige. V prvi kakovostni ligi…